$('img').mousedown(function (e) { if(e.button == 2) { // right click return false; // do nothing! } }

24 / 7 bereikbaar    0487 – 53 17 59

Uitvaartcentrum Maas & Waal

Uitvaartcentrum Maas & Waal beschikt over diverse ruimtes:    • TWEE 24 UURS OPBAAR GELEGENHEDEN: ook wel 24-uurs kamers genaamd. Dit zijn kamers ingericht in huiselijke sfeer waar u, wanneer u maar wilt bij de overledene kunt zijn. De kamer is te betreden met een cijfercode, zodat alleen u deze ruimte kunt betreden. Tevens is er in de naastgelegen ruimte een pantry, waar u naar believen een kopje koffie of thee kunt drinken. 
    • EEN AULA: waar diensten gehouden kunnen worden tot ± 85 personen. Tevens is het mogelijk om de ruimte te gebruiken om de koffietafel te houden.
    • EEN OPBAARRUIMTE AANGRENZEND AAN DE AULA: hier kan de overledene opgebaard worden tijdens een rouwbezoek of voorafgaand aan de aula dienst, zodat de genodigden nog een laatste groet kunnen brengen.
    • EEN EIGEN VERZORGINGSRUIMTE: het is ook mogelijk om u dierbare samen met onze medewerkers te verzorgen. Dit blijkt uit ervaring zeer goed te zijn voor de verwerking in het rouwproces.
    • AANPASSINGEN GEMAAKT VOOR ANDERE RELIGIE: het uitvaartcentrum van Uitvaartverzorging Maas & Waal is tevens aangepast om aan rituelen rond uitvaarten van andere culturen en geloven te voldoen. Het is mogelijk om uw voeten te wassen voor de rituele wassing. Hiervoor zijn speciale voorzieningen getroffen.Uitvaartverzorging Maas & Waal  
Koningstraat 99
6651 KK Druten (Gld.)


KvK-Nummer

67705480

Openingstijden

24 uur per dag
telefonisch bereikbaar.


Voor vragen belt u tijdens kantoortijden.

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur.

Met eerbied en respect

$('img').mousedown(function (e) { if(e.button == 2) { // right click return false; // do nothing! } }