$('img').mousedown(function (e) { if(e.button == 2) { // right click return false; // do nothing! } }

24 / 7 bereikbaar    0487 – 53 17 59

Zorg en aandacht voor crematie in Beuningen, Tiel, Nijmegen, Uden of ander crematorium.

 

Wanneer iemand in uw omgeving komt te overlijden, is een passend en waardig afscheid van belang voor u en uw naasten. Een uitvaart is erg persoonlijk. Wat wenste de overledene zelf? Koos hij of zij voor een crematie of een begrafenis? Uw aanspreekpartner in de regio Maas & Waal: Druten, Afferden, Puiflijk, Horssen, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Deest, Winssen, Ewijk, Wijchen, Altforst, Maasbommel, Alphen, Tiel, Beuningen en Nijmegen en wijde omgeving is Uitvaartverzorging Maas en Waal. Wij verzorgen de crematie of begrafenis van uw dierbare en bezorgen de overledene een passende uitvaart met persoonlijke invulling.

 

Cremeren of begraven in de hele regio Maas & Waal, Wijchen, Tiel, Beuningen en Nijmegen.


Wij bespreken met u gedetailleerd uw wensen. Samen bekijken we de inhoud van de dienst met het oogmerk, het leven van de overledene zo mooi mogelijk te vieren en goed afscheid te nemen. Wij geven u bij alle mogelijke vragen advies en bieden u steun in deze emotionele periode. In het gesprek met ons kunt u aangeven welke muziek u tijdens de uitvaart graag wilt laten afspelen. Tevens kunt u met ons afspreken welke teksten zullen worden voorgedragen. Ook kunnen wij een PowerPointpresentatie voor u maken als u dat prettig vindt.

De rouwperiode is een kwetsbare tijd. Wij ondersteunen u zo goed mogelijk en staan u bij met professioneel advies en een luisterend oor. Samen met u zorgen we voor een waardig afscheid van de overledene, een afscheid dat aansluit op zijn of haar leven. Wij hopen dat u een belangrijke stap kunt zetten in het rouwproces en dat u dierbare herinneringen aan het afscheid overhoudt. In de hele regio Maas & Waal, Wijchen, Tiel, Beuningen en Nijmegen en wijde omgeving zijn wij een betrouwbare dienstverlener op het gebied van crematie en begrafenis. Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartverzorging Maas & Waal  
Koningstraat 99
6651 KK Druten (Gld.)


KvK-Nummer

67705480

Openingstijden

24 uur per dag
telefonisch bereikbaar.


Voor vragen belt u tijdens kantoortijden.

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur.

Met eerbied en respect

$('img').mousedown(function (e) { if(e.button == 2) { // right click return false; // do nothing! } }