$('img').mousedown(function (e) { if(e.button == 2) { // right click return false; // do nothing! } }

24 / 7 bereikbaar    0487 – 53 17 59

Een waardige crematie

Eervol cremeren in de regio Maas & Waal

Is er een naaste overleden en zit u met allerhande vragen over wat er nu moet gebeuren? Heeft deze naaste aangegeven gecremeerd te willen worden en wilt u dit op een eervolle manier regelen? Neemt u dan contact op met Uitvaartverzorging Maas & Waal. Bij ons vindt u ervaren mensen die weten wat er komt kijken bij het zo goed mogelijk afscheid nemen van uw naaste. Niet alleen helpen wij u met het regelen van alle zaken rond dit afscheid, wij zorgen ook voor een uitvaartdienst en crematie die helemaal naar uw wens zijn.

Wat u moet weten over cremeren

Heeft de overledene gekozen voor een crematie? Dan is er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Om te beginnen moet u kiezen voor een crematorium. Bij Uitvaartverzorging Maas & Waal zoeken wij, samen met u, een passend crematorium met professionele mensen die rekening houden met alles wat u nodig heeft in deze moeilijke tijd.


Wij beantwoorden uw vragen rondom een crematie. Hoe wilt u invulling geven aan de crematiedienst? En hoe wilt u op het einde van de dienst afscheid nemen? Samen met u verzorgen wij een dienst die helemaal aansluit op de wensen en het leven van de overledene.

Crematie regelen bij Uitvaartverzorging Maas & Waal

Ook voor inwoners van Druten, Puiflijk, Afferden, Deest, Horssen, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen en omgeving staan wij klaar. Neemt u gerust contact met ons op om alle mogelijkheden met ons door te spreken. Wij staan klaar om u te helpen deze moeilijke periode door te komen en de laatste wensen van uw naaste uit te laten komen. Met een passende uitvaart zet u een belangrijke stap in het rouwproces.

Uitvaartverzorging Maas & Waal  
Koningstraat 99
6651 KK Druten (Gld.)


KvK-Nummer

67705480

Openingstijden

24 uur per dag
telefonisch bereikbaar.


Voor vragen belt u tijdens kantoortijden.

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur.

Met eerbied en respect

$('img').mousedown(function (e) { if(e.button == 2) { // right click return false; // do nothing! } }