$('img').mousedown(function (e) { if(e.button == 2) { // right click return false; // do nothing! } }

24 / 7 bereikbaar    0487 – 53 17 59

Een waardige begrafenis regelen in Druten

 

Als uw geliefde gaat overlijden of overleden is, komt er veel op u af. Tijdens deze moeilijke tijd in uw leven staan wij graag voor u klaar. Wij helpen u bij het regelen van de afscheidsdienst, crematie, begrafenis en alles daar omheen. Uitvaartverzorging Maas & Waal, gevestigd in Druten, werkt met zorg en aandacht en een oog voor detail. Zo krijgt u de kans om op uw eigen, persoonlijke manier afscheid te nemen.

 

 

Een persoonlijke uitvaart plannen

 

Een standaard uitvaart bestaat niet. Het is belangrijk dat een uitvaart afgestemd wordt op de wensen van de overledene en de achtergebleven familieleden. Zo krijgt iedereen de kans om op zijn of haar eigen manier afscheid te nemen. Bij Uitvaartverzorging Maas & Waal bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak. Door de vertrouwensband die wij met u opbouwen kunnen wij u bijstaan om een zeer persoonlijke uitvaart te regelen. Na de uitvaart blijven wij in contact om steun te bieden.

 

 

De begrafenis regelen

 

Samen met u bespreken wij wat er geregeld moet worden en hoe u dit graag ziet. Wij maken rouwdrukwerk in eigen beheer en hebben een ruime keuze uit rouwkaarten. Ook voor een rouwadvertentie, gedachteniskaartje, misboekje of liturgie kunnen wij zorgen. Als u dit wenst, kunnen wij zelfs in het weekend uw drukwerk verzorgen. Ook voor een uitvaartkist kunt u op ons rekenen. Op de website vindt u een aantal voorbeelden. Het is ook mogelijk om uitvaartkisten in onze showroom te komen bekijken.

 

Doordat wij meerdere rouwwagens hebben, zijn wij altijd in staat de overledene te vervoeren of over te brengen naar de plek van uw keuze. Ook voor vervoer op de dag van de uitvaart kunnen wij zorgen.

 

 

Neem contact met ons op

 

U kunt ons dag en nacht bellen als er direct gehandeld moet worden. Voor andere vragen kunt u tijdens kantooruren bellen of mailen. Wij kunnen in en rondom Druten, het Land van Maas en Waal, Nijmegen, Wijchen een uitvaart plannen met eerbied en respect voor alle partijen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

Uitvaartverzorging Maas & Waal  
Koningstraat 99
6651 KK Druten (Gld.)


KvK-Nummer

67705480

Openingstijden

24 uur per dag
telefonisch bereikbaar.


Voor vragen belt u tijdens kantoortijden.

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur.

Met eerbied en respect

$('img').mousedown(function (e) { if(e.button == 2) { // right click return false; // do nothing! } }