$('img').mousedown(function (e) { if(e.button == 2) { // right click return false; // do nothing! } }

24 / 7 bereikbaar    0487 – 53 17 59

Wat te doen bij een overlijden?

Als er iemand in uw naaste omgeving komt te overlijden is het raadzaam eerst een arts te vragen het overlijden officieel vast te stellen en de nodige overlijdenspapieren in vullen. Daarna kunt u ons bellen. Soms is het nodig om ons 's avonds of 'nachts te bellen omdat de verzorging meteen plaats moet vinden of dat wij de overledene direct over moeten brengen naar een andere locatie. Als u een overlijden meldt, staan wij u dag en nacht, zeven dagen per week persoonlijk te woord.

 

Een passende, goed

 verzorgde uitvaart is de eerste stap in het rouwproces

 

U ontmoet ons op een kwetsbaar moment in uw leven. Daarom is het prettig dat u zoveel mogelijk met dezelfde persoon te maken te krijgt zodat er een vertrouwensband kan ontstaan en wij goed op uw wensen kunnen inspelen. We nemen de tijd voor persoonlijke zorg en aandacht, werken met oog voor detail en begeleiden u en de overledene met zorg, eerbied en respect. Dit is één van de grote voordelen van ons bedrijf.

 Er bestaat geen standaard uitvaartEr bestaat geen standaard uitvaart, het is belangrijk dat het afscheid past bij de overledene en de familie die hij of zij achterlaat. We beschikken over een zeer ruime ervaring en zijn bekend met de gebruiken in het Land van Maas en Waal en omgeving Nijmegen, wat voor een groot deel ons werkgebied is. Ook in het Land van Cuijk en Noord Limburg hebben wij zeer ruime ervaring, met name door Ton van Dijk, die decennialang in dit gebied als uitvaartverzorger heeft gewerkt.

Nazorg voor een goede afsluiting van de uitvaart

Enkele weken na de uitvaart bellen wij u op om te vragen of u behoefte heeft ons nog te spreken. We kunnen u behulpzaam zijn bij het maken van een dankbetuiging of het plaatsen van een dankbetuigingsadvertentie in een krant. Misschien heeft u interesse in sieraden of een urn(tje) en kunnen we u diverse mogelijkheden laten zien. Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat u ons nog een keer wilt zien om de uitvaart af te sluiten.

Herstel van een beschadigd lichaam

Een van onze specialiteiten is het reconstrueren en restaureren van overledenen die anders niet meer opgebaard zouden kunnen worden omdat ze bijvoorbeeld een ongeval hebben gehad. Het herstellen van een beschadigd lichaam maakt dat nabestaanden waardig afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Ton van Dijk heeft hier al meer dan veertig jaar ervaring mee en heeft vaak in opdracht gewerkt van de overheid, zowel in Nederland als in Duitsland.


Wilt u meer informatie, bel vrijblijvend 0487 - 53 17 39 of vul HIER het contactformulier in.

Uitvaartverzorging Maas & Waal  
Koningstraat 99
6651 KK Druten (Gld.)


KvK-Nummer

67705480

Openingstijden

24 uur per dag
telefonisch bereikbaar.


Voor vragen belt u tijdens kantoortijden.

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 tot 17.00 uur.

Met eerbied en respect

$('img').mousedown(function (e) { if(e.button == 2) { // right click return false; // do nothing! } }